x
The Interbeing

The Interbeing
BETA
D. 12.04.2014 Kl. 22:00

Det københavnske industrial-metalband The Interbeing cementerede deres position på den europæiske metalscene med debutalbummet, "Edge of the Obscure" i 2011.

Det blev modtaget med stor ros fra både anmeldere og publikum, bl.a. kvitterede Gaffas anmelder Keld Rud med 5 ud af 6 stjerner og kommentaren: "'Edge of the Obscure' er uden tvivl det bedste danske metalalbum, jeg har hørt i år".

Pladen endte med at ligge nummer 1 på Ruds liste over bedste albums i 2011. Og i udlandet blev albummet ligeledes blevet rost til skyerne i de største europæiske metalmedier. Bl.a. gav Metal Hammer UK karateren 8/10.

Dette medførte også, at det verdenskendte metalmagasin håndplukkede bandet til at deltage i deres showcase på den internationale branchefestival South by Southwest i Austin, USA. "Edge of the Obscure" blev efterfølgende genoptrykt og i Japan i 2012.

Efter heftig touraktivitet i ind- og udland i perioden 2011-2012, headlinede The Interbeing Pandæmonium-scenen på Copenhell i sommeren 2012, og spillede samme år support for det Stone Sour Vegas store sal.

The Interbeing er nu klar til at følge op på succesen med deres andet album, som forventes færdigindspillet og klar til udgivelse i år, men allerede til dette show på BETA vil publikum få smagsprøver på helt nye numre fra det kommende album!