x

Edge d&b Nights: Wilkinson
Pumpehuset
D. 05.04.2014 Kl. 22:00

Stod du også helt forrest til Chase & Status på Roskilde eller måske Sub Focus, da han sidste år fyldte den største sal her i huset? Well, så har vi måske et forslag til din næste basbrandert. Wilkinson har tromlet alt på sin vej og vundet alt hvad der er værd at vinde ved den for nyligt overstående DnB Awards. Nu lægger han så vejen forbi København og tromler Pumpehuset helt fladt lørdag den 5. april.


Siger Wilkinson dig ikke noget, så gør ’Afterglow’ det måske. Nummeret har nemlig allerede gået sin gang verden over og herhjemme har P3 ikke skjult sin glæde for drum’n’bass-hittet, der vel nok er et af de største i flere år. Det kommer dog ikke bag på mange her i huset, når man som Wilkinson er signet til et label som RAM Records, der i årevis har løftet undergrundens stjerner op på verdens største scener. Se blot på Chase & Status, Pendulum og Sub Focus, og du forstår hvad vi mener.


Så vil du nå at opleve Wilkinson inden Pumpehuset scene er for lille og billetprisen bider sig langt ind i dit månedsbudget? Så er det nu du skal slå til!


Aftenen er en del af C.A.R.T og Pumpehuset nye drum’n’bass-natklub Edge, der i løbet af foråret også har engelske Rockwell og Original Sin på programmet.