x
Rasmus Seebach

Rasmus Seebach
FÆNGSLET
D. 21.06.2014 Kl. 20:00

Rasmus Seebach er igen sommerklar på Fængslet

Horsens-koncert med dansk pops konge lørdag den 21. juni

Ingen sommer uden en Rasmus Seebach-koncert på Fængslet i Horsens.
Så lørdag den den 21. juni indtager Danmarks populæreste sanger igen scenen i Fængselsgården.
Det gjorde han også i 2012 og 2013 - og begge år var alle pladser besat bag den gule fængselsmur.
- Vi satser på at gentage succesen, og det er jeg ikke i tvivl om, at Rasmus Seebach kan. Han er en gudbenådet entertainer, og rigtigt mange af hans østjyske fans har pragtfulde minder fra Fængslet, siger Horsens & Friends-direktør Frank Panduro.
Besøget i juni bliver Rasmus Seebachs andet i Horsens i år. Fredag den 7. marts giver han i Forum Horsens sin første indendørs koncert i byen.
- Også denne koncert er på alle måder udsolgt, noterer Frank Panduro.

På toppen af hitlisten

Rasmus Seebach topper lige nu på 14. uge den danske hitliste med sit tredje album, ”Ingen kan love dig i morgen”. De samme, imponerende takter er slået an med singlerne fra albummet, ”Olivia” og senest ”Sandstorm”. Bl.a. præsterede ”Olivia”, da den udkom, at markere sig som den hurtigst sælgende single i Danmark nogensinde.
Debutalbummet ”Rasmus Seebach” og efterfølgeren ”Mer’ End Kærlighed” har til sammen solgt over en halv million eksemplarer og scoret flere gange platin.
Diskografien tæller desuden dvd’en ”Rasmus Seebach Live”, som indfanger hans første koncert på Fængslet i sommeren 2012 - en koncert, TV2 de seneste to år har vist som sin nytårsnat-gave til alle stationens tusinder af seere.
Lagt sammen har singler, album og masser af koncerter placeret Rasmus Seebach som den ubetinget klarest lysende stjerne på den danske pophimmel.

Rykker en time frem

Til koncerten i Horsens vil komme supportnavne, som Horsens & Friends forhandler om.
Så meget ligger dog fast, at Rasmus Seebach går på scenen allerede kl. 21.15.
- Vi ved fra de tidligere koncerter, at der blandt publikum vil være rigtigt mange børn, og vi ved, at en traditionel koncert for dem kan blive en meget lang affære. Derfor har vi i samråd med Rasmus Seebach rykket hele programmet en times tid frem, så også de små fans får en mindeværdig oplevelse, siger Frank Panduro.