x
Ane Trolle

Ane Trolle
Loppen, Christiania
D. 11.04.2014 Kl. 21:00

Sangerinden Ane Trolle har i de seneste år markeret sig som en af de stærkeste stemmer på den danske musikscene.

Hendes på én gang uslebne, vidtfavnende og levende vokal har bragt hende vidt omkring i det danske musikmiljø i meget forskellige konstellationer som alle har haft én fællesnævner: succes.  Det ene år fyldte Ane Trolle æteren med små sødmefyldte reggae-popperler sammen med Pato under navnet Trolle//Siebenhaar. Det næste draperede hun lytterne i melankolsk længsel i Trentemøllers kæmpehit Moan. Hun skabte derudover i samarbejde med Josephine Philip en musikalsk sæbebobleverden under navnet JaConfetti. Og Anes seneste udspil var det dansksprogede projekt, Balstyrko, som hun skabte sammen med Blæs Bukki og Ormen.

Inden da havde hun leget, sunget og improviseret sig igennem de danske klubmiljøer.

De mange forskellige udtryk, stemninger og budskaber hun tidligere har skabt med andre, har hun nu forenet under ét tag, nemlig sit eget, på solopladen Honest Wall. Den er blevet til i løbet af de seneste tre år med inspiration fra hendes rejser under fjerne himmelstrøg i Los Angeles, Haiti, Texas, Rwanda, Uganda samt i mere hjemlige omgivelser i hendes eget lille haveforeningshus på Amager, sene nætter og i studiet med producer og musiker Peter Leth.

Ane Trolle demonstrerer nærvær, charme og fantastisk energi, når hun spiller live. Med sig har hun Silas Tinglef, Disa Jacobs, Stine Grøn og Anders Christensen.

Denne koncert er den eneste koncert i Danmark i lang tid!
- See more at: http://loppen.dk/event/ane-trolle/#sthash.XgJsMcnR.dpuf