x

Hansi Hinterseer Open Air 2014
FÆNGSLET
D. 26.07.2014 Kl. 20:00

Vigtig information v. billetkøb til denne koncert – se venligst ”Vejledning billetløb” under fanen ”Galleri


Kørestolspladser sælges kun via Callcentret tlf. 70 263 267.

Hansi Hinterseer rykker udendørs - og tager 5000 stole med

Open air-koncerter med den østrigske slagerkonge 26. juli i Horsens og dagen efter i Odense

Lørdag den 26. juli og søndag den 27. juli søsætter Horsens & Friends i Horsens og Odense to danske udgaver af Hansi Hinterseers eftertragtede open air-koncerter.
I sit hjemland Østrig har den populære sanger høje bjerge til at danne kulisse omkring de udendørs koncerter. Det kan Horsens og Odense ikke klare.

- Til gengæld har vi i Horsens Fængslet og i Odense Kongens Have - og vi har to gange 5000 stole, som, hvis de bliver stablet, nok vil kunne ligne et bjerg, siger Horsens & Friends-direktør Frank Panduro.
De mange stole skal nu ikke agere højdedrag. I stedet stilles de op på de to koncertpladser, således at de danske Hansi-fans kan opleve deres idol siddende.

- Når koncerten er slut, kan alle tage deres Hansi-stol med hjem. Så stolene, som vi har udviklet i samarbejde med Hansi Hinterseer, bliver et utraditionelt minde om koncerterne, siger Frank Panduro.
Han glæder sig rigtigt meget til de to dage.
- Jo, for jeg kender disse koncerters publikum som dejligt. Og det bliver stort at se to gange 5000 glade mennesker i en rigtig Hansi-stol - med øl-holder!

Vi tager den hjertevarme stemning med

Hansi Hinterseer, som fyldte 60 for et par uger siden, har for længst placeret sig som ikke kun Østrigs, men også Danmarks slagerkonge.
Siden Horsens & Friends i 2010 første gang hentede ham til Danmark, har han forkælet sine nordlige fans med en række koncerter.
Også i dette forår kommer han. I dagene 7., 8. og 9. marts indtager han koncertsale i København, Horsens og Aalborg.

- Koncerterne i Forum Horsens og Aalborg Kongres & Kulturcenter er udsolgte, og i Forum København er der kun ganske få billetter tilbage. Derfor var der ikke så meget at betænke sig på, da Hansi Hinterseer og hans faste orkester Das Tiroler Echo tilbød at komme til de to udendørs sommerkoncerter, siger Frank Panduro.
Horsens & Friends er sammen med tv-kanalen DK4 arkitekter bag Hansi Hinterseers indtog i Danmark. Det, der startede med en enkelt koncert i Horsens, har udviklet sig til et dansk eventyr, som nu også rykker ud i den danske højsommer, i Odense i samarbejde med JVB.

- Jeg glæder mig allerede, siger Hansi Hinterseer. I Østrig har vi mange og gode traditioner med open air-koncerter, og vi satser på, at vi kan tage den hjertevarme stemning fra Alperne med til Horsens og Odense.

Årets slager-oplevelse

Lige nu ligger så meget fast, at Hansi Hinterseer de to koncertaftener går på scenen kl. 20.
- Desuden arbejder vi på et eller flere supportnavne. Vi melder ud, lige så snart vi har aftalerne i hus, men jeg kan love så meget, at koncerterne bliver to af årets helt store slager-oplevelser, siger Frank Panduro.