x

City Singler - Trimmet I 3-kanten
Musikhuset Aarhus
D. 10.04.2015 Kl. 20:00

Trimmet i 3-kanten - nyt show i 2015


”Håret er revet væk – og det bliver billetterne også” lød det spontane udbrud fra de fire City Singler Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Sofie Lassen-Kahlke og Anne Louise Hassing, da de mødtes første gang til forberedelsen af deres nye show Trimmet i 3-kanten.


De fire fantastiske kvinder glæder sig til at præsentere dette, det 3.show i rækken. Først kom Sko, Håb og Kærlighed, så Frækkere i 2eren og altså nu Trimmet i 3-kanten. Showet får premiere i Glassalen i Tivoli 27. februar 2015, og City Singlerne drager derefter på turne rundt i landet.


Pakket ind i lækkerhed har de fire kvinder i de to foregående shows i en bramfri og direkte tone udvekslet erfaringer med hinanden og publikum og i den forbindelse været omkring alskens tabubelagte emner, lige fra slapt underliv til de fire forskellige skide-typer - men også med tekster om donoræg fra kendte og om at gå til lesbisk linedance, hvis manden derhjemme er groet fast i sofaen.


At showene har været en kæmpesucces kan mere end 130.000 publikummer bevidne.


Og der bliver da heller ikke lagt fingre imellem i det nye show! Med selvironisk galskab, glimt i øjet, fede pophits, svedig dans og en helt ny-trimmet 3-kant går de fire powerkvinder i flæsket på nye, prekære emner og lover samtidig et forrygende show, der går langt ud over grænsen til, hvad du troede var muligt.


Det bliver sexet, vildt, vovet og ikke mindst hylende morsomt når kvindeidealet kommer en tur i den kompromisløse vridemaskine og bliver sat på en alvorlig prøve i City Singlernes nye show.


Som en anmelder tidligere skrev: Er der mere vi mænd kan få at vide om kælling-kammertonen på dametoilettet? JA, det er der!!


Første show med City Singler blev præsenteret i 2010 med titlen: Sko, håb og kærlighed.


Gregers Dirckinck-Holmfeld anmeldte showet fra Glassalen bl.a. således: ”Morsomt. Vi er som sagt kommet i god træning med damer, der tager håndfast om alt fra mændenes nosser til lillemors formaninger og sarte fornemmelser. Der går en ret linie fra Agnes Henningsen over Erica Jong til f.eks. City Singler. Deres show i Tivoli er tilmed – foruden at være frækt – også morsomt ... Er der mere vi mænd kan få at vide om kællingekammertonen i/på dametoiletterne ? Sikkert. I de fire pigers næste show.” Gregersdh.dk


I 2012 kom så det næste show, som naturligvis måtte hedde: Frækkere i 2’eren.


Henrik Lyding skrev i sin anmeldelse i Jyllands Posten: ” Fire dejligt bramfri ’City Singler’ griber fat om kvindens ømme g-punkter … Der bliver grebet godt fat om prekære emner som et slapt underliv efter en fødsel, om tatoveringer over lænden – det såkaldte røvgevir – om forskellige kvindetypers måde at gå på toilettet på og om at få bleget røvhul …City Singlerne er endnu mere direkte i en stribe gedigne, revyagtige numre, hvor de udveksler gode erfaringer med hinanden og os. Hvordan får man alt, hvad man vil have af en mand? Ja, det koster lidt, men lyt til sangen med det sigende omkvæd: ’Alt det du godt kan lide, kan du få for et blowjob!’. JP 27.02.12
Arrangør: Agenzy