x

Tesla
Amager Bio
D. 06.06.2014 Kl. 21:00

Aldersgrænse: 8 år.

Der er lagt op til god gammeldags amerikansk rock, når Tesla giver koncert i Amager Bio 6. juni.


Det amerikanske rockband Tesla kan i år fejre 30 års jubilæum og den multiplatin vindende gruppe fortsætter med at lave musik. I 2011 udsendte bandet deres seneste album ’Twisted Wires & The Acoustic Sessions’ og ifølge rygterne er der en ny plade på vej i år.


Tesla tog fra start afstand til 80'ernes dominerende glam-metal genre og sigtede i stedet efter at lave hård rock. Bandet opstod i Californien under navnet City Kidd, men skiftede navn til Tesla under indspilningen af deres første album ’Mechanical Resonance’, der indeholdt hits som ’Modern Day Cowboy’ og endte med at sælge platin.


Rockgruppen afsluttede 80’erne med deres andet album ’The Great Radio Controversy’ der indeholdt den klassiske kærlighedsballade ’Love Song’. I start 90’erne udsendte de deres tredje album ’Psychotic Supper’ som også endte med at sælge platin.


Efter en pause på seks år blev Tesla genforenet i år 2000 og siden da er det blevet til flere albums og turnéer. Sidst bandet var i Danmark er tilbage i 2008 og der venter derfor et glædeligt Rock’n’Roll gensyn, når Tesla går på scenen i Amager Bio 6. juni.