x

Frokostjazz - Snorre Kirk Kvintet
Værket
D. 03.05.2014 Kl. 12:00


Glæd jer til at opleve forårets sidste frokostjazz. Snorre Kirk Kvintet vil give jer en dejlig jazzoplevelse. Kvintetten består af følgende fantasiske musikere:

Jan Harbeck - tenorsaxofon, Tobias Wiklund - trompet, Magnus Hjorth - klaver, Lasse Mørck - bas og Snorre Kirk - trommer.

Den unge trommeslager Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket med nogle af de mest prominente artister i Skandinavien: fra klassisk kammerjazz med artister som Magnus Hjorth Trio, Kristin Korb eller Jesper Thilo, til vokaljazz med Sidsel Storm eller Mads Mathias, moderne jazz med violinisten Mads Tolling, traditionel jazz med Hugo Rasmussen - ja selv grænsesøgende avantgarde med trompetisten Mads la Cour er der blevet plads til.Debutalbummet "Blues Modernism" udkom på Calibrated Records i foråret 2012 og blev mødt med både store roser fra kritikerne, såvel som med JazzSpecial-Prisen 2012 og hele to nomineringer til årets Danish Jazz Awards. Med dette album trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. "Blue Modernism" består af en samling afdæmpede, lyriske og sirlige numre, og man skulle ikke umiddelbart tro, at det var en trommeslagers musik. Tankerne bliver snarere ledt hen mod tydelige forbilleder som Duke Ellington og Charles Mingus.


Velkommen til jazz på Værket!Lørdag 3. maj 2014 - Foyerscenen

Frokost kl. 12.00 | Koncert kl. 13.00 - nummererede cafébordeBilletpris: kr. 167 incl. jazzbuffetArr.: Værket

www.vaerket.dk