x

Folkbaltica: Mestrene Mødes
Sønderborg Slot, Riddersalen
D. 11.05.2014 Kl. 15:30

folkBALTICA: Mestrene mødes

Lørdag den 10. maj 2014 kl. 20.00Billetpris kr. 135,- inkl. billetgebyr

Unummererede siddepladser"Rune Tonsgaard Sørensen er en violinist, der imponerer med sit præcise og følsomme spil, overlegne teknik og melodiøsitet. Få andre musikere i den klassiske verden gør mere for at blande den klassiske musik med den danske folkemusik."

Sådan sagde Kronprinsesse Mary, da hun i efteråret overrakte Stjernedrysprisen til violinisten i Dreamers Cirkus.

Et storslået møde mellem toppen af dansk og svensk folkmusik. Helt bevidst kalder vi denne eftermiddag for et mestermøde. Her i Riddersalens imponerende kulisse kan vi forvente en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Dreamers Circus blev senest kendt i hele Danmark, da den i efteråret spillede til uddelingen af Kronprinsparrets Priser i Sydney. Gruppens musik er præget af en række forskellige genrer som jazz, klassisk, folk og pop og bliver fremført fremragende.

Väsen kommer fra Sverige og har fundet sit eget, unikke fodslag, som de tre musikere fortsætter med at udvikle. Deres stil har inspireret en lang række unge kunstnere i Norden. Når man i dag taler om svensk folk, så tænker de fleste på Väsen. Glæd jer til nordisk musik i sin helt egen boldgade.Arr.: folkBALTICA