x

Julekoncert Stig Rossen
Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
D. 17.12.2014 Kl. 20:00

Julekoncert med Stig Rossen - 20 års jubilæumFor tyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland.

 

Stig Rossen startede ud i Brændkjær Kirke i Kolding i 1995 med de hyggelige julekoncerter og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter.

 

Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med traditionelle og elskede sange - mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd´en "Julelys" på gaden. Første skæring på pladen er "Det kimer nu til julefest" og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

I 2013 udkom Stig Rossen's fjerde Jule-cd "Julens Stemmer" - et rent a cappella julealbum.

 

Julekoncerten bringer os igennem et par meget hyggelige og festlige timer, med sange som "En stjerne skinner i nat" og "Glade jul",  inden hele salen traditionen tro rejser sig og synger julen ind sammen med Stig i "Dejlig er jorden".

 

Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange, og med orkester og kor i den sædvanlige stemningsfulde udgave kan folk godt begynde at glæde sig.

 

Årets gæstesolist er Maria Lucia

Stig Rossen er glad og stolt over, at det endelig er lykkedes at få Maria Lucia med som gæst!

Maria Lucia, der bl.a. blev Reumertvinder i 2011 for Årets Sanger, er også kendt fra utallige Musicals. Hun har lagt stemme til et utal af Disney film, bl.a. som Belle i Skønheden og Udyret - samt høstet mange flotte anmeldelser for sine hovedroller i forestillinger, der tæller bl.a. Wicked på Det Ny Teater og Aladdin på Fredericia Teater og i Operaen.

 

 

2014 - et kanon-år for Stig Rossen, med adskillige jubilæer! 2014 er et af de helt markante år i skuespiller, sanger og foredragsholder Stig Rossens karriere.

 

Året startede med 11 udsolgte nytårskoncerter med DR Underholdningsorkestret, hvor Stig sammen med bl.a. Maria Lucia, Annette Heick og Monique sang de store hits fra Disneys magiske verden.

 

Umiddelbart derefter startede han prøver på Aarhus Teater til deres hidtil største musicalsatsning, Les Misérables. Stig Rossen og resten af holdet høstede efter premieren d. 21. marts stor anerkendelse for en sublim forestilling og fulde hus. Med over 30.000 solgte billetter har den slået alle rekorder på Aarhus Teater, og Stig Rossen kunne d. 15. april fejre sin jubilæumsforestilling nummer 1.500 i rollen som Jean Valjean.


Sted: Koncertsalen


Arrangør: Chirstopher Entertainment


 

 

 
Fotografering/optagelse af showet er IKKE tilladt

evt. udstyr hertil kan blive konfiskeret under forestillingen

Dørerne til koncertsalen åbnes 19.30