x

Dr. Friis Blues Clinic Feat. Big Creek Slim & Peter Nande
Raschs Pakhuz
D. 06.04.2014 Kl. 15:00

Blues med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis og dagens to gæster, der har fundet sammen til lejligheden:

Big Creek Slim vandt i 2013 prisen som bedste blues act i Danmark ved Danish Blues Challenge. Han en vaskeægte Blues Hobo og har boet og rakket rundet i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee i flere år. I løbet af de sidste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues.
Han bor nu i Brasilien hvor han fortsat spiller blues på fuld tid i klubber og på gaden. Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues inspireret af Muddy Waters, John Lee Hooker og Lightning Hopkins. Når man hører ham synge får man et chok…..det går rent ind - er råt og nærværende - han tryllebinder sit publikum!

Peter Nande er kendt som en udadvendt sanger, virtuos mundharpespiller og lidt af en showman. Han fik prisen som årets bluesnavn i 2007 af Copenhagen Bluesfestival. Peter har de seneste 15 år arbejdet tæt sammen med utallige amerikanske bluesartister i Danmark og USA, som f.eks. Mud Morganfield, James Harman, Lazy Lester og Gary Primich.
Peter har en hel stribe roste blues albums bag sig, bl.a. 3 som blev nomineret ved danish music awards. Peter er del af roots duo’en Tim Lothar & Peter Nande og hovedmanden bag konceptet “Blues Jamboree” med bl.a. HP. Lange, Troels Jensen, Paul Banks, Hugo Rasmussen, Mik Schack m.fl.