x
Carpark North

Carpark North
DR Koncerthuset
D. 29.11.2014 Kl. 20:00

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htmFor bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Carpark North + special guests

Carpark North løfter nu sløret for, at de i weekenden, når bandet debuterer i Jean Nouvels verdensberømte Koncertsalen, får besøg af kollegaerne fra toppen af dansk pop, Nik & Jay og Stine Bramsen. Begge har de bidraget til Carpark Norths seneste succes på salgs-, streaming- og airplay-hitlisterne; Stine Bramsen på hittet 32 og Nik & Jay på seneste single You’re My Fire. Begge vil nu også optræde med disse numre live i Koncertsalen.

Selvom trioen er ét af landets mest erfarne livebands, har de aldrig før givet koncert i Jean Nouvels unikke sal.

Om den forestående oplevelse udtalte bandet:
"Koncertsalen må betegnes som en af verdens mest imponerende sale (…) Vi elsker udfordringer, og vi er sikre på, at det bliver et unikt show på alle mulige måder.”

Carpark North udsendte tidligere på året deres fjerde studiealbum, Phoenix, der, som det hører sig til når de udgiver nyt, har budt på en ny række hitsingler – Renegade, 32 (med Stine Bramsen) og You’re My Fire (med Nik & Jay). Bandet har besøgt stort set samtlige større danske spillesteder og optrådt foran tusinder af mennesker til bl.a. Grøn Koncert, Fredagsrock i Tivoli og Skanderborg Festival. Alligevel har trioen fra Aarhus altså endnu en musikalsk udfordring til gode, nemlig Koncertsalen i DR Koncerthuset, der altså venter en hel weekend i november.

 

Support: Mads Björn

Sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Mads Björn udsendte i foråret sit andet album, How To Giggle And Give In, der bl.a. fik 5 ud af 6 stjerner i Gaffa. Albummet var en dansabel hyldest til 80’erne og blev gæstet af Rick Astley, Fallulah og Carpark North, som han altså nu får fornøjelsen af at varme op for. Tidligere er det blevet til supportjobs for blandt andre Belle and Sebastian, Teitur og Tim Christensen.

Mads Björn har siden 2004 udgivet en række ep’er samt det meget roste debutalbum, Monolith, der udkom i 2012. Udover at være en produktiv solokunstner har han tidligere arbejdet sammen med og remixet navne som Moby, Kellermensch, Tina Dickow og Lis Sørensen.