x
Ida Gard

Ida Gard
Café Von Hatten
D. 30.05.2014 Kl. 20:00

Ida Gard er nu klar med sit andet album ”Doors”. Albummet er delvist indspillet i New York, og det høres. New York klæder Gard og Gard klæder New York. Danskerens underspillethed står skarpt og i fin kontrast til den store lyd, som den amerikanske producer Jamie Siegel har lagt for dagen.

Ida Gard siger selv om det nye album: ”Doors” er for mig et billede på de mange valg og fravalg, man mere eller mindre bevidst træffer, og som udgør éns vej i livet. Både de døre man går igennem, dem man nøjes med at banke på, dem man smækker med og dem man låser for at ingen skal opdage, hvad der er bag dem. Jeg synes, det er et fint billede på den rejse, jeg har været igennem siden min første plade.”

I november 2011 udkom Ida Gards debutalbum ”Knees, Feet & the Parts We Don´t Speak Of – og der var masser af ros til den stærke sangerinde for det den garvede Torben Bille kaldte ”en debut, der bringer armene i vejret og får denne lytter til at gå i knæ”, mens Steffen Brandt havde albummet som bobler på sin liste over de bedste danske 2011-udgivelser, med karakteristikken ”Insisterende debut”. Yderligere ros kom fra både P3 og P4, der bl.a. roterede den stærke single ”You Got Some Explaining To Do”.