x

Ludovico Einaudi
DR Koncerthuset
D. 19.07.2014 Kl. 20:00

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13/


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htmFor bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Italiensk stjernekomponist vender tilbage til Koncertsalen


I efteråret leverede Ludovico Einaudi med sin koncert i Koncertsalen en af årets stærkeste musikalske oplevelser. Til sommer vender han tilbage.


Ludovico Einaudi er en af Italiens største stjerner. Han er barnebarn af landets anden præsident Luigi Einaudi, men årsagen til hans berømmelse skal findes et andet sted – nemlig i musikken.


57-årige Ludovico Einaudi er født i Torino, uddannet som komponist og pianist ved konservatoriet i Milano, og han har igennem de seneste 20 år haft en international karriere som både soloartist og komponist, bl.a. til en lang række film og trailere såsom ’Intouchables’, ’I’m Still Here og Doctor Zhivago. Han har udgivet flere albums (senest ’In A Time Lapse’ fra 2013), der er røget til tops på hitlisterne og har solgt i over en mio. eksemplarer, og så har han spillet for udsolgte huse over hele verden bl.a. Londons Royal Albert Hall.


Ludovico Einaudis første besøg i Danmark var i 2011, hvor turen gik til DR Koncerthuset og et udsolgt Studie 2. I november sidste år medbragte han et 14 mands stort orkester, der talte bl.a. klaver, strygere og forskellige elektroniske elementer. Her fik publikum i en stort set udsolgt Koncertsalen en unik musikalsk opvisning udi Einaudis drømmende melodier, der spænder fra klassiske kompositioner over rock, pop, folk og til verdensmusik. Mange vil sikkert benytte sig af muligheden for et genhør, og andre kan få lov at opleve Ludovico Einaudi for første gang, når han og orkester lørdag 19. juli endnu engang besøger Koncertsalen.