x
Joe Satriani (Us)

Joe Satriani (Us)
Posten
D. 16.06.2014 Kl. 20:00

I juni gæster en af tidens helt store guitarhelte Musikhuset Posten. Joe Satriani lægger sin vej forbi Posten d. 16. juni og giver et brag af en koncert.


Joe Satriani har været en af de helt store guitar helte siden gennembruddet med Surfing with the Alien. 10 millioner, albums og 14 grammy, nomineringer senere udvikler Satriani stadig nutidens guitarspil.


Siden udgivelsen af Surfing with the Alien I 1987 er Satriani gentagende gange blevet udnævnt til at være den bedste lead guitarist af de store musikblades læsere. Da Satriani af Mick Jagger bliver valgt til at spille på Micks første solo tur og bliver valgt til at tage med på Deep Purple tour til Japan og Europa, cementerer det hans rygte som en ægte guitarhelt.


Efter flere solo plader danner Joe Satriani i 2009 Chickenfoot sammen med Sammy Hagar, Michael Anthony fra Van Halen og Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers. Bandet blev en kæmpe succes internationalt og priserne væltede ned over drenge i USA, Canada og Europa. Chickenfoot blev kåret som det bedste nye band 2009 af det anerkendte Classic Rock Magazine.