x

Jarno Varsted
Raschs Pakhuz
D. 06.06.2014 Kl. 21:00

Jarno Varsted er ikke en nykommer på folk og blues-scenen. Startede sin karriere i slutningen af sidste årtusinde som som mundharpespiller og sanger i det Københavnske roots band The Young Comets og har siden da turneret og indspillet flittigt med den populære kvartet med Troels Jensen, H.P Lange, Hugo Rasmussen, egne bands som Straight From The Harp og Rumspringa samt etablerede danske og udenlandske navne som The Savage Rose, Kira Skov, Howl Baby Howl, Earl Thomas og mange flere.

Efter nogle travle år med elektroblues-bandet Straight From The Harp springer Jarno Varsted for første gang ud som solist, hvor han ene mand synger og spiller nye og gamle sange i et råt og intimt set-up udelukkende akkompagneret af mundharpe og/eller guitar.
Musikken leder tankerne hen på forbilleder som Lightin’ Hopkins, Sonny Terry og R.L Burnside, men som altid giver Jarno Varsted sit eget bud på genren.

Jarno Varsted er en karismatisk og intens liveperformer. Ikke to koncerter er ens og publikum går altid hjem en autentisk og uforglemmelig oplevelse rigere.