x

Lindi Ortega
Vega
D. 12.06.2014 Kl. 21:00

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

LINDI ORTEGA SPILLER DANSKE KONCERTER

Hun er velsignet med en stemme, der har de samme ensomme kvaliteter som Dolly Parton og Emmylou Harris, men med en undertone af noget mere røgfyldt og knap så renskuret, og så er den Canadiske sangerinde og sangskriver Lindi Ortega i løbet af de sidste år vokset fra undergrunds-hype til status som en ny stjerne på den nordamerikanske alt-country scene.

Hendes albums har altid fået gode anmeldelser, og hun har da også tidligere været nomineret til 2 Juno Awards. Om hendes seneste album Tin Star sagde The Guardian at det lød som et gennembrudsalbum, og sammenligner desuden Ortega med både AC/DC og Jack White.

Ortegas sangskrivning kredser om den klassiske country både i lyd og tekstunivers, med temaer som ensomhed, kærlighed og braste forhold, men har et skarpt, moderne twist, som især skinner igennem på den nye plade.

Hun gæstede sidst Danmark i de små, intime rammer i Ideal Bar i VEGA, men vi er meget glade for og stolte af at vi denne gang kan bringe Lindi Ortega længere ud i landet, da hun på 3 dage i juni vil spille både i Aarhus, Odense og København.


Onsdag den 11 juni: Odense, Dexter

Torsdag den 12 juni: København, Lille VEGA