x
Curtis Stigers

Curtis Stigers
Musikhuset Aarhus
D. 26.10.2014 Kl. 20:00

Popstjernen og jazzsaxofonisten Curtis Stigers udgav i april sit 11. album og giver på sin efterfølgende turné koncert i Musikhuset Aarhus.


Det nye album Hooray for love indeholder en række klassikere fra the Great American Songbook med numre af Gershwin, Jerome Kerns og Steve Earle samt tre helt nye Curtis Stigers sange.


Curtis Stigers har gæstet Musikhuset Aarhus flere gange senest i 2012. Hver gang har han givet publikum en forrygende jazz-oplevelse, når han med sin stemme og stilsikre fraseringer tager publikum med på strejftog ud i genrerne jazz, pop og rock.


Curtis Stigers fik sit store gennembrud i starten af 1990’erne, hvor storhittet I Wonder Why fik ham til at stryge til tops på pophimlen. Senere i karrieren valgte han jazzen, men siden sin pure ungdom har Stigers bevæget sig i mange forskellige musikalske genrer - blandt andet også punk og country. For nylig har han skrevet og indsunget titelsangen This life til den amerikanske kult tv-serie Sons of Anarchy.


"Med albummet »Hooray For Love« er Curtis Stigers tilbage i jazzland, hvor han bevæger sig i sin karakteristiske tilbagelænede – let underspillede og let flabede – stil."
berling+aarh5
Berlingske


"Det er laid back og køligt intenst som altid, masser af charme og suveræn frasering med fremragende backing af en hamrende sikker gruppe"
politikken4
Politiken


Line-up:
Curtis Stigers - Sax/vocals
Matthew Fries –Piano
Cliff Schmitt –Bass
Keith Hall – Drums
James Scholfield – Guitar
Varighed: 2 timer inkl. pause


Arrangør: Musikhuset Aarhus