x

Nanna Larsen & Karen S.

D. 16.04.2014 Kl. 21:30

Sanger og komponist Nanna Larsen tog alle fire coaches med storm og Lene Nystrøm var rørt til tårer i blindtesten i programmet Voice på TV2. Efter en succesfuld Tysklandsturné tager Nanna Larsen på Danmarksturné med musiker og sangskriver Karen S. De 2 skønne skinker charmerer publikum fra scenen i en varm og humoristisk musikalsk oplevelse.
Repertoiret er en blanding af sangskrivernes egne numre, stilen melodiøs Folk/Singer-songwriter.
Nanna Larsen har udgivet 2 soloalbums, og haft i alt 9 singler på P4 og P3. Hun turnerer en del i USA, Tyskland og Holland både solo og med band.
Koncertanmeldelse fra en Nanna Larsen koncert i Sydtyskland: ”The audience will never forget her second gig at Kunstscheune. With a lot of feeling she spiced her lust for life with northern melancholy and enriched all this with her perfect guitar playing. The audience asked for three encores and in the end there were standing ovations.”

Karen S spiller og synger under mottoet ’en god sang er massage for sjælen’. Karen S har udgivet 2 engelsksprogede CDer på eget selskab, og flirter nu med tekster på dansk.
Gaffa anmeldte Karen S’ optræden på Copenhagen Songwriters Festival i august: ”… Det, der gør Karen S til en forfriskning til sangskrivergenren, er en særlig sans for at skabe symbiose mellem melodi og tekst, og en stemme, der rummer styrke og nærvær som få. Underfundigheden boblede i hvert eneste nummer.”