x

Tonny Flex + derRabe

D. 04.04.2014 Kl. 21:30

Oplev Tonny Flex og derRabe i et brag af en dobbeltkoncert!
Vi inviterer til et brag af en elektronisk koncert med to elektroniske kunstnere som er vidt forskellige men som har en ting til fælle: At levere en energisk og udtryksfyldt elektronisk koncert med høj klasse.

TONNY FLEX: Tonny Flex begyndte at skrive musik i 2011. Med sin computer, en mikrofon og en KAOSS-Pad begyndte et lydbillede langsomt at tage form. Et lydbillede der ofte samler minimalistiske passager med vellydende vokal som også lægges oven på kaotiske lydflader, men som udgangspunkt med en genkendelig form. Tonny Flex kombinerer også forskellige udtryk såsom det elektroniske med mere hip hop-prægede beats som samles af dystre og melankolske tekster og melodier. På denne måde eksperimenterer Tonny Flex med hvad pop/populærgenren er.

DERRABE: derRabe er Rasmus Bendtsens musiske alter ego. Herfra flyder en heftig strøm af energi – En tårnhøj lydmur, af fine melodiske fraser som undersøger det lydlige univers i derRabes sind. Et ordnet komplexitum af inspiration og udtryk hentet fra alt fra EDM, jazz, dubstep, reggae og heavy til klassisk musik.
Beatet og energien er omdrejningspunktet, fundamentet er smukke melodier og historiefortælling. DerRabe er et energisk udtryk som søger at udfordre dine sanser og din horisont.
Rasmus er uddannet Audio Designer fra Aarhus Universitet, og den interaktive og akademiske tilgang til musikken har biddraget til Rasmus eksperimenterende udforskning af lyd og musik – og grænselandet hvor det er svært at skelne.