x

China Drifting på Global

D. 12.04.2014 Kl. 22:00

China Drifting er en omrejsende festival der præsenterer et udvalg af de mest spændende bands på den blomstrende kinesiske indie-scene. Den københavnske udgave finder sted på spillestedet Global Copenhagen, hvor man kan opleve bandsene Re-TROS og Duck Fight Goose.

Re-TROS, der er en forkortelse for Rebuilding the Right of Statues, spiller fængende minimalistisk post-punk. De primære musikalske inspirationer er 70'er bands som Joy Division og Gang of Four, men fremfor blot at være tilbageskuende, præsenterer bandet deres egen nutidige udgave af musikken med tilføjelse af elektroniske loops og synths. Re-TROS har samarbejdet med den legendariske producer og musiker Brian Eno, og blandt andet turneret flere gange i USA.

Shanghai-bandet Duck Fight Goose henter inspiration i både psychedelia, eksperimental rock og elektronisk musik. Bandets fire medlemmer fandt sammen i 2009 og har udviklet en original stil baseret på musikalsk nysgerrighed og lysten til at eksperimentere. Døre kl. 21, koncertstart kl. 22. Forsalg: 70 kr. (+ gebyr). Pris i døren 80 kr., for studerende 60 kr.