x
Rosenborg Live - Nik & Jay, Mads Langer, Marie Key,l.i.g.a. Og Julias Moon

Rosenborg Live - Nik & Jay, Mads Langer, Marie Key,l.i.g.a. Og Julias Moon
Livgardens eksercerplads v/ Rosenborg Slot
D. 08.06.2014 Kl. 14:00

Børn;

Alle børn under 6 år. kommer ind gratis til Rosenborg Live.Man kan medbringe klapvogn på pladsen (ikke barnevogn).


Handicap
Handicap hjælpere kommer ind uden beregning, og skal ikke melde deres ankomst forud.
Handicap toilet forefindes ved siden af scenen ved Samarit teltet

ROSENBORG LIVE Pinsesøndag d. 8. JUNI !

Livgardens Eksercerplads ved Rosenborg Slot i hjertet af København har lagt græs til lidt af hvert.
En af de første fodboldkampe i Danmark blev spillet her i 1883, offentlig afbrænding af slidte pengesedler foregik her og ikke mindst huserer den Kongelige Livgarde hér.
Få gange gives der tilladelse til koncerter, og det kan nu afsløres at sommerens koncert "Rosenborg Live" blir med nogle af de helt store danske navne pinsesøndag d. 8 juni.

NIK & JAY - En af landets største popgrupper nogensinde. Debuterede i 2002 og deres efterfølgende 4 albums har samlet solgt over foreløbig 400.000 eksemplarer.
De har solgt 1 million singler og albums og var sidste år det mest streamede danske act på Spotify. Samlet tæt på 30 millioner streams.
Er aktuel med den nye single "Novembervej" !

MADS LANGER spiller også sin eneste koncert i København i 2014 på Rosenborg Eksercerplads. Mads kan som 30-årig allerede se frem til en imponerede karriere, der kun er gået fremad.
For få måneder siden solgte han hele 10 gange Store Vega ud, og må derfor betragtes som et af de mest populære livenavne i Danmark pt.

MARIE KEY spiller sin eneste koncert i København i 2014 denne sommer netop på Rosenborg Eksercerplads.
Hun ryddede senest bordet ved Danish Music Awards ved at vinde 6 ud af 7 priser, og har fået dobbeltplatin for salget af albummet "De Her Dage", hvilket viser hvor bredt hun har ramt Danmark.

L.I.G.A. er et af de nye navne, der har fået en massiv airplaypå alle deres 3 singler og der er store forventninger til trioens debutalbum, der udkommer d. 28. marts.
Chief 1 arbejder sammen med de 3 fra bandet : Sangerne Nicky Russell (australsk/amagerkaner), Feras Farone (egypter/syrier fra Roskilde) og
den hårdtslående kvindelige trommeslager Ihan Haydar (Næstved tilsat Irak).

JULIAS MOON - Den københavnske trio hitter med singlen "Bay", der startede med at være Ugens Uundgåelige på P3 i efteråret. Deres moderne nordiske lyd refererer til amerikansk R&B,
neo-soul, 80´er synthpop, 90´er Euro og nyere britisk electronica. Intet mindre. Næste single er udkommet i denne uge, og det følges op med en EP i løbet af sommeren.