x

Blackberry Smoke (Us)
Tobakken, Lillesal
D. 04.11.2014 Kl. 20:00

BLACKBERRY SMOKE (US)

04/11/2014 KL. 20.00 - DØRENE ÅBNER KL. 19.30

STÅPLADSER

Tirsdag 4. november kl. 20.00BLACKBERRY SMOKE(US)Hvor tit er det lige at et amerikansk sydstats rockband kommer forbi Esbjerg, eller Danmark i det hele taget?? Det sker ikke tit, men tirsdag d. 4. november kan man opleve et rigtig godt ét af slagsen når Blackberry Smoke fra Atlanta, Georgia, USA, spiller deres eneste job i Danmark på deres ?Fire In The Hole Tour 2014?, der bringer dem til Europa i slutningen af året!

Blackberry Smoke er gået fra at være helte i hjemstaten Georgia, til at være en spiller på den store amerikanske musikscene, hvor sydstatsrocken og roots/ americana scenen oplever en opblomstring af de helt store i disse år. Bandets musik ligger i kølvandet på mastodonter som Lynyrd Skynyrd og Marshall Tucker Band, men inspirationen er også hentet fra ?outlaw countryen?, som man som ?southerner? ikke kan undgå at være blevet præget af fra barnsben!

Blackberry Smokes seneste album ?The Whippoorwill? som udkom på countrystjernen Zac Browns pladeselskab ?Southern Ground?, har for alvor sat skub I karrieren!

Det er blevet til turneer sammen med forbillederne i Lynyrd Skynyrd, med Marshall Tucker Band og ZZ TOP og med mere end 250 gigs om året er det et fantastisk godt sammenspillet hold musikere, der vil give Danmark og dermed esbjergenserne en oplevelse de sent vil glemme!