x
James McCartney (Uk)

James McCartney (Uk)
BETA
D. 28.05.2014 Kl. 21:00

2013 blev året, hvor James McCartney – der deler efternavn med sine berømte forældre Paul og Linda – fik et mindre internationalt gennembrud. Han udsendte blandt andet sit debutalbum, "Me" og optrådte i David Lettermans talkshow.

Samtidig tog han på en turné, der talte næsten 50 amerikanske datoer, efterfulgt række europæiske, og i efteråret lagde han vejen forbi BETA. Det var så stor en succes, at vi allerede nu har inviteret McCartney tilbage.

"Me" er en minimalistisk plade, hvortil McCartney selv har skrevet sangene, synger, spiller guitar og klaver. Og efter eget udsagn var albummet inspireret af alle fra Beatles og Nirvana til The Cure, PJ Harvey og Radiohead.

James McCartney udtalte ved indgangen til 2014, at hans mål var at udforske nye musikalske territorier, at han ikke ville være tilfreds med at stå i stampe, idet de fleste af hans idoler netop er kendt for at udvikle sig og ændre karakter som kunstnere.

Det skal derfor blive spændende at se, om det er en helt anderledes McCartney, der vender tilbage, allerede i slutningen af maj. Vær under alle omstændigheder med, når den 36-årige sangskriver spiller sommersæsonen ind på BETA.