x
Sys Bjerre

Sys Bjerre
Gæstgiveren i Allinge
D. 09.07.2014 Kl. 20:00

Billetter kan også købes i døren på Gæstgivergården i AllingeMeget er sket siden den tripleplatinsælgende sangerinde og sangskriver SYS BJERRE for første gange trådte ind på den danske musikscene men hun er stadig lige så åben og ærlig som dengang det hele startede.


Hun har med egne ord “Ikke rigtig noget filter” og lukker hellere end gerne lytteren ind i sit univers. 


Dette kunne de danske TV seere opleve da Sys Bjerre tog fusen på selv de mest garvede medvirkende musikere og solister da hun som den nye pige i klassen sang sig ind i danskernes hjerter, i hendes enestående udgaver af stjernernes sange, i TV2 hittet ”Toppen af Poppen”.          


Du Kender Sys Bjerre fra ”Hey Vanessa” og ”Sku’ ha ‘gået hjem”, ”Malene”, ”Kegle”, ”Alle mine veninder”, ”Kære Farmor–Du som er i Herlev” og julehittet ”Det´cember”. Og på Magtens Korridorer’s radio darling ”På Vej” vil du genkende Sys Bjerres sødmefyldte vokal, i en forrygende duet, med den rå rockforsanger Johan Olsen.                      


Ærlighed, kækhed og ironi er blevet Sys Bjerres varemærke både i sangene, og til hendes koncerter, hvor du kan opleve hende fortælle personlige anekdoter om og imellem numrene.


Det er muligt at tilkøbe dejlig mad fra kl. 18 på Gæstgiveren. Indgang åbner kl. 17. Man skal ikke reservere, bare dukke op i kæmpehaven!