x
The Kooks

The Kooks
Vega
D. 19.06.2014 Kl. 20:00

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

THE KOOKS GÆSTER KØBENHAVN


Engelske The Kooks har efterhånden små 10 år på bagen, og i løbet af det årti har de via top20 singler og albums naglet deres navn fast som et hamrende populært rockband både i hjemlandet UK, i USA og i Danmark, hvor bandet har været hyppige gæster for en trofast og stor dansk fanskare. Sidst bandet gæstede København var i 2011, hvor samtlige billetter til Store VEGA blev revet væk i forsalg.


The Kooks spiller en melodisk og lidt mere poppet variant over den engelske garagerock, og inspirationen fra så relativt forskellige navne som The Strokes og The Police er til at få øje på, ligesom det næppe er tilfældigt, at bandet har deres navn fra David Bowie sangen af samme navn taget fra det legendariske album Hunky Dory.


Den engelske kvartet mødte hinanden i 2002 på Brighton Institute of Modern Music. Deres første indspilning var en coverudgave af The Strokes’ Reptilia, og den – og en samling demosange på en EP – fik hurtigt bandet signet på Virgin Records, hvor de i 2005 udgav deres debut album Inside In / Inside Out. Siden er det blevet til yderligere 2 albums; Konk fra 2008 og 2011’s Junk Of The Heart.


De har netop udgivet den første single Down fra deres kommende EP af samme navn, og i den anledning vil bandet drage på en turné, der blandt andet bringer dem forbi et sommervarmt Store VEGA til juni.


THE KOOKS – TORSDAG DEN 19. JUNI – STORE VEGA