x
Poul Krebs

Poul Krebs
Tobakken
D. 06.11.2014 Kl. 20:00

Torsdag 6. november kl. 20.00

 

POUL KREBS

 

2014 ligner allerede et af de store år i Poul Krebs lange og omfattende karriere. Hans seneste album ?Asfalt? gik, ved udgivelsen i februar, direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark ? og under hans store solotur i februar/marts, måtte størstedelen af spillestederne hænge de røde lygter ud, som tegn på aldeles udsolgt. Flere af koncertstederne meldte, at de sagtens kunne ha solgt flere koncerter, havde der været mulighed for det.

Pouls nye album ?Asfalt? blev indspillet ved nogle intense sessions, med et drømmehold af musikere ? og det så længe ud til at blive mere end svært, at få samlet holdet til en turne. Men nu er det lykkedes at få kalenderne i sync - og i november drager Poul Krebs og band rundt til en række af de bedste koncerthuse og spillesteder i DK. ?Det bliver i stærkeste opstilling?, som Poul Krebs selv siger om november-turen, hvor han er omgivet af guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten Troels Skjærbæk, tangentspilleren Palle Hjort og den svenske trommeslager Christer Jansson:  -Det var en stor fornøjelse at indspille ?Asfalt? med det hold ? og jeg glæder mig virkelig til at tage på en lang tur sammen med dem. En tur der giver os mulighed for både at spille de nye sange, sådan som de blev skabt ? og samtidig at spille en masse forskellige sange fra mit bagkatalog og se om ikke vi kan finde den samme stærke vibe frem til dem, som det lykkedes at give sangene på det nye album. 

?Asfalt? fik meget fornemme anmeldelser ved udgivelsen: ??det afvekslende udspil har dynamisk live-energi og flere letantændelige melodier?, skrev Jyllands Posten og gav 4 stjerner. Politiken gav ligeledes 4 stjerner og skrev om ?et ganske durkdrevent komponeret album?. BT var ude med 5 stjerner og begrundelsen: ?Sjældent har Poul Krebs komponeret og spillet med et så smittende overskud (?) med sine mange gennemarbejdede lag er ?Asfalt? årets første store danske album?.  Og på Rootzone.dk hed det helt enkelt: ?Poul Krebs har med ?Asfalt? givet os en af sine bedste plader til dato.?