x
Kira

Kira
Gæstgiveren i Allinge
D. 18.07.2014 Kl. 20:00

Billetter kan også købes i døren på Gæstgivergården i Allinge

Kira spiller to koncerter med udgangspunkt i materialet fra hendes seneste og meget anmelderroste album "When we were gentle" på Gæstgiveren i Allinge.
Med "When we were gentle" vandt Kira to kategorier i steppeulv-prisen, nemlig som Årets vokalist og Året danske udgivelse.
Kira supplerer desuden sommerens koncerter, med særligt udvalgte sange fra hendes efterhåndes omfattende bagkatalog, der idag tæller 9 udgivelser.
Det bliver fantastiske oplevelser i den hyggelige Gæstgiver-have med et band som favner de mange musikalske facetter, Kira har arbejdet med gennem de senere år.
Cruisende flydere og skygger af det cinematiske og abstrakte universer fra "Persona". Akustiske og blå klange fra hendes hyldest til Billie Holiday og med referencer til hendes mere klassiske sangskriver-funderede tider i både "Kindred Spirits" og "the Ghost riders".
Bandet tæller musikere som Kira har samarbejdet med i både Rock- og Jazz- sammenhænge, og der er skåret ind til benet, med plads til Kiras vokal som det bærende centrum.