x
Thorbjørn Risager Med Band

Thorbjørn Risager Med Band
Rampelys
D. 20.09.2014 Kl. 21:00

I september 2013 fik Thorbjørn risager Band prisen 'Årets Danske Bluesudgivelse' ved DMA - Blues. Det var efter albummet 'Dust & Scratches'.

Albummet fik i øvrigt 4 stjerne af GAFFAs anmelder og følgende kommentar med på vejen: 'Thorbjørn Risager synger således som var det daggamle skægstubbe, der scratchede mikrofonen i den bragende flotte, tungt fejende kombination af blues, rock, soul, jazz og funk'.Den nye udgivelse, så dagens lys den 24. marts i år, med den reflekterende titel 'Too Many Roads'. Her er navnet blevet ændret fra Thorbjørn Risager Band til Thorbjørn Risager & The Black Tornado.

' Vores band fungerer pissegodt. Vi brænder alle sammen for det, og der er ikke nogen, der er med på en badebillet. Alle i bandet går til opgaven med en professionel indstilling. Alle yder til fællesskabet, og alle har opgaver for at få det hele til at lykkedes', fortæller Risager om bandet, der følger udgivelse op med en turné til adskillige europæiske lande. Touren er allerede i gang.Thorbjørn Risager er nok mest kendt uden for blues-scenen som frontmand for et band til en række blå Nykredit-reklamer. Han har også fungeret som forsanger for Tom Waits-cover bandet Bone Machine.Unummererede pladser.

20. september, kl. 21.00.

Billetpris kr. 175,- incl. gebyr.Arr. B´Sharp.