x

Beatles Forever Live - Beatles Forever Live - Ekstrakoncert
DR Koncerthuset
D. 04.05.2014 Kl. 17:00

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

50-året for The Beatles første og eneste besøg i Danmark markeres i DR Koncerthuset. En tv-serie om det legendariske Liverpool band kan nu opleves live i DR Koncerthusets Studie 2.


DR har tidligere markeret 50-året for de første Beatles plader med en tv-serie i 10 afsnit, hvor seerne bliver inviteret ind i The Beatles' musikalske værksted, og nu kan de medvirkende fra programserien 'Beatles Forever' opleves live i DR Koncerthuset. Koncerten bliver samtidig en markering af, at det i år er 50 år siden The Beatles gav koncert i K.B. Hallen.


Guitaristen Søren Bødker Madsen, sangerinden Karoline Budtz og Per Wium, som er ekspert i The Beatles' musik, inviterer publikum indenfor i Studie 2, hvor de fortæller om og fortolker de udødelige sange fra det legendariske Liverpool-band. Koncerten optages til en ny tv-serie.


Søren Bødker Madsen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium samt fra Basel og Wien. Han har vundet internationale guitarkonkurrencer, har udgivet 15 cder og har stor koncertvirksomhed i ind- og udland. Karoline Budtz er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun favner bredt stilistisk og optræder i mange forskellige sammenhænge; lige fra jazzklubber til kirker. Per Wium holder foredrag og skriver om The Beatles - hans fokus er på bandets musik og sangskrivning. Per Wium er desuden udøvende musiker og har spillet med folk som C.V. Jørgensen og Lotte Rømer.