x

Mogens Dahl Kammerkor - Nordisk Messe
Garnisons Kirke
D. 16.06.2014 Kl. 20:00

NORDISK MESSE er et stort, nyt værk af den uforlignelige svenske komponist Sven-David Sandström skrevet særligt til Mogens Dahl Kammerkor og den danske cellist Toke Møldrup.
Værket uropføres på de prestigefulde Festspil i Bergen som startskuddet til en stor nordisk turné. Den 16. juni kl. 20.00 får det danske publikum mulighed for at opleve NORDISK MESSE ved en koncert i Garnisons Kirke i København.
Det er den svenske nobelprismodtager Tomas Tranströmer, der har skrevet teksterne til dette episke storværk, som tager temperaturen på det nordiske sind ved begyndelsen af det 21. århundrede.
NORDISK MESSE er en fejring af det nutidige liv, hvor religionen er trådt i baggrunden, og hvor det enkelte menneske søger og finder mening i hverdagslivets øjeblikke af nærhed, i naturens overvældende storhed, i sollyset, der pludselig gennembryder den vintermørke himmel.
Tranströmers fortættede udtrykskraft og hudløse ærlighed er sat i klangstærke toner af en komponist i den absolutte verdensklasse. Sven-David Sandströms værker opføres i disse år i verdens førende koncertsale og Mogens Dahl Kammerkor er stolte af som de første at kunne præsentere dette nye, monumentale korværk.
Her får nutidens publikum et storslået værk, der tager livstag med tilværelsens grundlæggende spørgsmål og erfaringer gennem i alt 70 minutters gennemkomponeret musik for otte-stemmigt kor og solocello. Vi tør godt love at NORDISK MESSE i Garnisons Kirke bliver en koncertoplevelse i særklasse.

http://www.mogensdahl.dk/arrangementer/kalender

www.mogensdahlkammerkor.dk