x

Rasmus Seebach Familiekoncert
Knivholt Hovedgaard
D. 09.06.2014 Kl. 14:00


Ståpladser, Knivholt HovedgaardTid: Kl. 14.00 - Dørerne åbnes kl. 13.00.Pris inkl. gebyr: kr. 350Der er ingen aldersgrænse - alle børn skal have alm. billet.

Specielt område for børn - centralt placeret.
Arr.: Sportens VennerGenre: Familiekoncert
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer. Der vil være salg i boderne.Ledsagerordning for handicappede - købes i Det Musiske Hus.

Pris for ledsager inkl. gebyr: Kr. 175-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rasmus Seebach og Christopher giver et brag af en familiekoncert på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn, mandag den 9. juni kl. 14

(2. pinsedag).

Der vil være et repertoire fyldt med de helt nye Rasmus Seebach numre - samt de hits, der har gjort ham til et af de absolut hotteste navne på de danske musikscener.Rasmus selv har også store forventninger til koncerten i Frederikshavn:

For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille mine sange. Det at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, er det bedste jeg ved. Der er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken.