x
Ukendt Kunstner

Ukendt Kunstner
STARS
D. 26.09.2014 Kl. 21:00

Ukendt Kunstner
Dato: den 26.09.14 kl.21:00. Dørene åbner kl.20:00.
Ståpladser

Ukendt Kunstner udsendte deres ny single ”Alting/Ingenting” mandag den 31. marts. Det er første udspil fra det længe ventede debutalbum ”Forbandede Ungdom”, der skal cementere duoens status på den danske musikscene. Derfor offentliggør bandet nu deres første større turné i Danmark til september.

Rapper Hans Philip og producer Jens Ole McCoy, som tilsammen udgør Ukendt Kunstner, er klar til at tilfredsstille deres hurtigt voksende fanskare med førstesinglen ”Alting/Ingenting” til deres kommende album. Og ganske som ved debutsinglen, valgte P3 at gøre nummeret til Ugens Uundgåelige. Duoen er gået fra undergrund til overgrund på ganske kort tid og den musikalske fremtid ser lys ud. Med de 2 foregående gratis EPer – ”Hælervarer” og navnlig ”Neonlys” fra 2013 – samt P3 Talent-prisen ved P3 Guld i år, er alles øjne rettet mod den stilskabende gruppe.

På live-fronten har Ukendt Kunstner allerede markeret sig. Senest i december sidste år med en mini-tour der stort set var udsolgt alle steder og før det på udvalgte festivaler i Danmark. Det skal selvfølgelig følges op i forbindelse med at ”Forbandede Ungdom” udkommer til sommer.

Arrangør: STARS

Garderobe 20 kr.