x

Boy & Bear
Pumpehuset
D. 20.08.2014 Kl. 21:00

I Australien betragtes de som hjemlandets svar på Mumford and Sons, men kan nærmere beskrives som lige dele Manic Street Preachers, Fleetwood Mac-outtakes, indiefolk a la Brooklyn og drømmende vestkysts ’70’er-rock. Det er i hvert fald lyden af Boy & Bears seneste album Harlequin Dream, som gruppen har med i bagagen, når de onsdag den 20. august fylder Pumpehuset med sommerstemning fra Down Under.


Aussie-kvinteten blev hurtigt populære i hjemlandet, da de under en turné med Mumford and Sons i 2010 nærmest gik fra opvarmningsnavn til hovednavn. Det stoppede heller ikke deres vej mod toppen af hitlisterne, at Rolling Stone året efter stemplede gruppen som en ”Artist to Watch” og at de efterfølgende vandt forbløffende fem priser til den anerkendte ARIA Awards - herunder Årets Album og Bedste Gruppe.


Sidste år tog gruppen så skridtet mod folkscenens verdensherredømme med den anmelderroste opfølger Harlequin Dream, der blev mixet af den legendariske Band Of Horses-, Fleet Foxes- og The Walkmen-kollaboratør Phil Ek. Så vil du være på forkant med folkscenens kommende supergruppe inden de indtager festivaler og stadioner verden over, så ved du nu hvor du skal tilbringe dine sidste sommerdage.