x
Treefight For Sunlight

Treefight For Sunlight
Radar
D. 29.08.2014 Kl. 20:00

Efter 2 år i studiet er Treefight For Sunlight tilbage i topform. Den 31. marts 2014 udgiver bandet albummet Pizza, der er et resul­tat af mere end 2 års benhårdt arbejde i deres eget studie. Album­met er indtagende, komplekst og på samme tid ligetil..

Med Pizza har de fire bandmedlemmer Morten Winther Nielsen, Mathias Sørensen, Niels Kirk og Christian Rohde Lindinger skabt et nyt rum, de kan udfolde sig i. Bandet har i det store hele skabt pladen selv: Den er indspillet i eget studie, mixet af dem selv med assistance i den sidste fase af Anders Schumann, musikvideoerne er skabt af Mor­ten Winther Nielsen, og i det hele taget er bandet blev endnu mere kreative og involverede i hele processen omkring albumudgivelsen.
Pizza består af 9 skæringer, der på interessant vis pendulerer imellem det analoge univers med håndspillet musik og så en krea­tiv brug af redigeringer på computer. Helt konkret har bandet siden debutalbummet købt en computer hver og det giver sig til udtryk på interessant vis.