x
Suuns (Can)

Suuns (Can)
Vega
D. 03.10.2014 Kl. 21:00

De fremtidsudforskende canadiere fra Suuns hugger lystigt fra alle genrehylder, når deres psykedelisk-elektroniske rock sender lytteren på søvngængertur til fremtiden. Den 3. oktober kan danskere komme med på tidsrejsen, når Suuns spiller i Lille VEGA i København.

To albumudgivelser

Canadiske Suuns udgav i 2013 deres andet album Images De Futur. Udgivelsen bragte bandet på lange turneer med koncerter på blandt andet Off Festival, Pop Montreal og Roskilde Festival.

Arbejdet med Images De Futur begyndte i 2010, imens Suuns turnerede i kølvandet på udgivelsen af deres første album, Zeroes QC. På turneen fornemmede de en frustration i ungdommen over forringede livsvilkår, men også forventninger og håb for fremtiden.

Det inspirerede Suuns til at gå i gang med Images De Futur, hvis kaotiske, men livskraftige puls reflekterer bandets oplevelse af den komplekse, kollektive sindsstemning.

Et mix af genrer
Suuns musik er fremtidsforestillinger. Hverken dystopier eller utopier, men udforskninger af begge muligheder - og af alt det indimellem. Tvetydigheden går igen i bandets genreoverskridelser, der refererer til alt fra electro, progrock og psychedelica.
Men en ting er sikkert: Suuns musik er et bevidsthedsudvidende drømmespind fra fire futurister med blik for både eksperimentet og konkretiseringen, og nu kan de opleves i VEGA, når de lægger vejen forbi Enghavevej den 3. oktober.