x
Ane Brun

Ane Brun
DR Koncerthuset
D. 15.11.2014 Kl. 21:00

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htmFor bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Kun væbnet med akustisk guitar og sin stemme optræder Ane Brun til november i Koncertsalen.

Efter ti år i rampelyset var det tid til at opsummere. På de to udgivelser ’Songs og Rarities’ udgav kritikerroste Ane Brun sidste år et udvalg af ti års intensivt arbejde. Med turnéen ’Songs & Rarities Solo Acoustic Tour’ fortsættes fejringen; denne gang live. Helt solo – kun væbnet med akustisk guitar og sin stemme.

Siden sit debutalbum ’Spending Time With Morgan’ har der været fuld fart på Ane Bruns karriere. Hun har udgivet seks studiealbums, to liveplader og nu de to opsamlinger. Flere af hendes sange, som for eksempel ’Humming One Of Your Songs’ og ’Temporary Dive’, er blevet moderne indie-klassikere. Og via hendes fortolkninger af så forskelligartede artister som Beyonce og Alphaville, og hendes samarbejde med Peter Gabriel og Ron Sexsmith, har hun positioneret sig selv som en væsentlig og talentfuld nordisk sangerinde og sangskriver.

Alle Ane Bruns albums er desuden udgivet af hende selv; fra det første albums sparsomme akustiske lyd, til det dramatiske og storslåede It All Starts With One fra 2011. Som hun siger: ”Det har været vigtigt for min kreativitet at have det sidste og eneste ord, når det gjaldt min karriere.”

Herhjemme er Ane Brun en både kritikerrost og publikumelsket sangerinde. Sidste gang hun var i Danmark spillede hun for et 100% udsolgt Store VEGA. GAFFA kvitterede med seks stjerner og beskrev koncerten som ”en overlegent eksekveret koncert, som tenderer årets bedste indtil videre.”

Support: Alice Boman:
Den lovende svenske sangerinde og sangskriver Alice Boman nyder stor opmærksomhed i øjeblikket, og i begyndelsen af juni udsender hun sin anden EP, der slet og ret får titlen ’EP II’. EPen følger ovenpå udgivelsen af debut-EPen ’Skisser’, der fik stor opmærksomhed og bl.a. medførte omtale i toneangivende medier som Interview Magazine og The Guardian.
Lyden af Alice Boman er tidløs og intens, og leder tankerne hen på ikonet Nina Simone – ikke mindst pga. den på én gang skrøbelige og stærke følsomhed, der karakteriserer hendes univers.