x

Movits!
Huset Kbh
D. 11.09.2014 Kl. 21:00

OBS! Max. 8 billetter pr. kunde
Aldersgrænse min. 8 år

De er blevet rost af anmeldere over hele verden, ligget nummer 1 på de amerikanske iTunes og Amazon hitlister samt turneret i både Asien, USA og Europa. Resten af verden har allerede taget Movits! til sig, og nu er det danskernes tur til at opleve bandet live og blive taget med storm, når de gæster Huset KBH 11. september.

Movits! er en eksplosiv og innovativ kombination af flere genrer. Med forsangeren Johan Rensfeldt´s tighte hiphop vokal i front formår de at blande både pulserende bigband bas og jazzet saxofon krydret med en god portion pop og soul. Tilsammen bidrager det til super energisk og dansabel musik, som det næsten er umuligt at sidde stille til.
      
Svenskerne debuterede i 2008 med albummet Äppelknyckarjazz, hvor især titelsangen tilegnede sig stor opmærksomhed i både ind- og udland. Det resulterede i en invitation til at optræde i det populære tv-program The Colbert Report. Der var visse sprogbarrierer efter som bandet synger på svensk, men på trods af det kom invitationen direkte fra værten Stephen Colbert, der havde opdaget bandet og deres Fel del av Gården video på et forum online.

Sidste år udsendte trioen deres tredje og seneste album Huvudet bland Molnen, som de netop har turneret med i USA. Turen er nu kommet til Danmark, hvor man uden tvivl kan se frem mod en festlig aften med højt humør, når Movits! indtager scenen i Huset KBH.