x

Poul Halberg Og Friends
Musikhuset Aarhus
D. 10.10.2014 Kl. 20:00

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band - Poul Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne soloalbums.


I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og netop nu - i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker Magi i luften drager han ud med en perlerække af sine bedste sange. Tænk bare på Efterår, Spiller et Spil, Jeg vil la’ lyset brænde, Elskes af dig, Mandagsstævnemøde, Brændende læber og Do you really wanna leave me this way ….man kunne blive ved…


Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere bla.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Lars Muhl og selvfølgelig Mona Larsen. Det kompositoriske samarbejde med hitmageren og produceren Michael Bruun var i høj grad brændstof til det lokomotiv, der forvandlede RayDeeOhh til en af de største pop-succes’er herhjemme til dato.


Line up:
Jette Schandorf (bas)
Jan Sivertsen (trommer)
Jørgen Kaufmann (keyboards)
Heidi Degn (vokal)
Poul Halberg (vokal og guitar)
Arrangør: Musikhuset Aarhus