x

The Last Vegas (Us)
Gimle
D. 29.05.2014 Kl. 20:00

Gimle præsenterer:

THE LAST VEGAS (US)

+ Support: Lagerloudz + Black StationDato: 29/5 2014 Kl. 20.00 - Dørene åbner kl. 19.00

Ståplads
The Last Vegas er et amerikansk band, som har været en solid del af rock scenen i Chicago de sidste 10 år. Deres musik henter inspiration fra bl.a. glam, blues, punk og psychedelic. Der er dømt fart over feltet, hvinende guitarer og en tung DIY-attitude, når The Last Vegas betræder scenen. De har alle sammen i fortid fyldt med punk og hjemmebrændte cd?er, nu er de på Europa-turné - mon Gimles Kælderscene kan stå stand?
SUPPORT BANDS:


Danske Black Station er støvet truckerrock, hvor hovedingredienserne er whisky-drevne vokaler, rusten slide guitar, stramme trommer, en solid bas og rytmegruppe mixet med lidt banjo hist og pist. Bandet blev grundlagt i 2010 og har siden spillet på utallige scener i Danmark.
Lagerloudz er fast support for The Last Vegas, og kommer af det engelske ord for ?højrøstede mennesker, der forstyrrer freden?. Lagerloudz henter deres inspiration i 80?ernes glam rock og den morderne sleaze kultur. Det resulterer i hårdt pumpede guitar riffs og iørefaldende omkvæd, krydret med et imponerende sceneshow fra start til slut.Koncerterne præsenteres på Gimles Kælderscene.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige

café, der er åben før og efter koncerten.Hold dig opdateret om Gimles program på gimle.dk