x

Celso Piña (MEX)

D. 24.05.2014 Kl. 22:00

Celso Piña, aka “El Rebelde del Acordeón”, er et af de helt store navne inden for den latinamerikanske cumbia og har spillet en central rolle i den revival genren har fået i de senere år.

Den mexicanske sanger og harmonikaspiller har allerede en mere end 30 år lang karriere bag sig og nyder legendestatus i hjemlandet og store dele af det øvrige Latinamerika. Med inspiration fra genrer som ska, hip hop og mexicansk norteño, har han moderniseret cumbia-traditionen og været stildannende for den bølge af nye bands og DJs, der har gjort musikken populær på dansegulve verden over.

I den forbindelse er der for alvor også kommet fokus på Piña udenfor den spansktalende verden, og han har tidligere givet koncert i Danmark både på WOMEX festivalen i København i 2011 og på Roskilde Festival året efter.

For at sætte koncerten i de helt rigtige rammer, præsenteres denne aften et omfattende supportprogram, der tæller koncert med Edith Tamayo & Trypical Cumbia (MEX/INT); soundsystem med DJ Mescal (URU), Tania Redeyes (CHL) og MC Mambe (COL); DJ-sæt fra Danochilango (MEX) og danseshow fra Cumbia Dancers (COL).

Døre kl. 21 / koncert kl. 22. Billetter i forsalg 120 kr. (+gebyr). Pris i døren 140 kr. / for studerende 120 kr.