x

Danilo Perez / John Patitucci / Brian Blade - Children of the Light Trio
Betty Nansen Teatret
D. 06.07.2014 Kl. 18:00

"Gratis adgang til KOPPEL / COLLEY / BLADE COLLECTIVE MASTERCLASS eller DANILO PEREZ & JOHN PATITUCCI MASTERCLASS hvis du har købt billet til en af nedenstående koncerter.
Skriv til [email protected] og oplys hvilken koncert du har købt billet til.
Bemærk begrænset antal billetter!"

Danilo Pérez (piano), John Patitucci (bas), Brian Blade (trommer).

Children of the Light Trio er kammerjazz på højeste niveau anført af Danilo Pérez – en af tidens mest indflydelsesrige jazzpianister på verdensplan. Hans særlige blanding af pan-amerikansk jazz, der dækker hele det amerikanske kontinent, folk og world music, har begejstret kritikere og skabt et stort og trofast publikum verden over.


John Pattitucci indtog verdensscenen for mere end 25 år siden som eminent bassist i Chick Corea Electric band og Chick Corea Trio, hvor han på både kontrabas og elektrisk bas satte helt nye standarder for basekvilibrisme. Brian Blade har etableret sig som en af de vigtigste trommeslagere i det 21. århundrede, og hans enestående evner og energi bag trommesættet har gjort ham til et førstevalg for musikere inden for både jazz og andre rytmiske genrer. Brain Blade har bl.a. samarbejdet med Joni Mitchell, Bob Dylan og Daniel Lanois, og i jazzverdenen har han været et fast medlem i både Wayne Shorters og Herbie Hancocks bands.


Trioen har i årevis opbygget et fuldstændig unikt sammenspil som Wayne Shorters backing group – og aftenens koncert bliver en sprudlende jazzoplevelse med musikalsk overskud ud over alle grænser, sikret af de tre virtuose verdensstjerner.


Du kan også få lov til at komme helt tæt på musikerne til Meet the Artist live-interview kl. 17.30 med Danilo Pérez og John Patitucci?.