x

Michala Petri / Carsten Dahl / Scott Colley / Benjamin Koppel / Henrik Dam Thomsen / John Hadfield
Betty Nansen Teatret
D. 08.07.2014 Kl. 19:30

Michala Petri (blokfløjte), Benjamin Koppel (mezzosopransaxofon), Carsten Dahl (klaver), Henrik Dam Thomsen (cello), Scott Colley (bas), John Hadfield (percussion).


Betty Nansen Teatret lægger scene til en frit fabulerende musikalsk dialog mellem den klassiske musiks æstetik og jazzens improviserende og åbne tradition. Alle musikelskere bliver inviteret med indenfor i det nye, legende og farverige univers, når to blæsere og to strygere fra henholdsvis den klassiske og rytmiske verden fletter toner smukt medieret af Carsten Dahls klaver og John Hadfields fantasifulde percussion.


Det sker, når den internationale, klassiske blokfløjtevirtuos Michala Petri møder jazzens Benjamin Koppel på mezzosopransaxofon, mens DR Symfoniorkestrets solocellist Henrik Dam Thomsen krydser klinger med den swingende jazzbassist Scott Colley. Carsten Dahl på klaver er om nogen en mester i begge genrer, og han bevæger sig ubesværet og harmonisk i krydsfeltet mellem jazz og klassisk. Percussionisten John Hadfield – en af New Yorks mest eftertragtede sidemen, har spillet med så forskellige navne som Deep Purple og arbejder fast med cellisten Yo Yo Ma og er velbevandret i alle genrer.


At udfordre genrer er heller ikke fremmed for Michala Petri, der igennem årene har kastet sig ud i samarbejder med store, internationale jazznavne som Keith Jarrett og senest i et cross-overprojektet “Anders Koppels koncert for blokfløjte og saxofon”. Projektet er indspillet med Benjamin Koppel og Odense Symfoniorkester og udkommer på Dacapo i september 2014.?


Du kan med denne billet også få adgang til Meet the Artist live-interview kl. 19.00 med Michala Petri og Carsten Dahl.