x
Allan Olsen

Allan Olsen
Glassalen i Tivoli
D. 19.09.2014 Kl. 19:30

En af landets største sangskrivere - helt solo


Gennem 35 år på landevejene har Allan Olsen finpudset sin kunst og beskæftigelse, nemlig at være alene på scenen foran et kræsent og lyttende publikum. Som en rigtig solist optræder han alene og med få og enkle virkemidler. Udover at være en habil guitarist og sanger er han en blændende historiefortæller både i sine sange, men også mellem sangene, når han optræder live. Repertoiret spænder over hele Allan Olsens brede sang-katalog og spænder over forskellige genrer fra rock til a capella og dæmpede ballader.


Allan Olsen går altid sine egne veje og da han i 2013 udkom med det anmelderroste album Jøwt, blev pladen i starten kun forhandlet hos Spar-købmændene i Vendsyssel. Alligevel er pladen blevet en stor kommerciel succes og har forløbig modtaget platin for imponerende 25.000 solgte eksemplarer.


Få danske kunstnere nyder større respekt og anerkendelse end Allan Olsen. Efter 14 pladeudgivelser og tusindvis af koncerter er han garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædener. Måske fordi han har stor respekt for sit dejlige publikum.