x
Ed Sheeran

Ed Sheeran
Forum Copenhagen
D. 11.11.2014 Kl. 20:00

Billetter købt til Falconer Salen er automatisk gyldige til Forum eller kan refunderes, hvor de er købt.

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

UDSOLGT ED SHEERAN KONCERT RYKKES I FORUM


44 minutter tog det indtil samtlige billetter til Ed Sheerans koncert i Falconer Salen i København til november var revet væk. Det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at det er lykkedes at finde et spillested med større kapacitet, så alle Ed Sheerans danske fans (eller i hvert fald flere af dem) kan opleve den engelsker sanger og sangskriver.


Historien om Ed Sheeran og hans enorme succes både internationalt, i hjemlandet UK og i Danmark var der nok ikke mange, der havde forudset. Hans første manager havde i hvert fald ikke, for han opsagde samarbejdet inden den unge rødtop slog igennem. Det kom der sangen You Need Me, I Don’t Need You ud af, og den, og naturligvis gigant-hittet The A Team, kickstartede hans karriere.


Ved samme lejlighed kan vi også bekræfte, at den 18-årige sanger og sangskriver Callum Burrows, der går under scenenavnet Saint Raymond, vil spille support.


Ed Sheeran er pt. ved at lægge sidste hånd på sit andet album, der udkommer i sommeren senere i 2014. Pladen produceres i Los Angeles af Rick Rubin. Ed Sheeran ligger i øjeblikket på top10 i Danmark med singlen I See Fire.


ED SHEERAN • TIRSDAG DEN 11. NOVEMBER • FORUM