x

Nancy Harms & Jakob Park Trio
Dexter
D. 04.09.2014 Kl. 20:00

Den fabelagtige sangerinde Nancy Harms kommer til Danmark i starten af september 2014. Hun vil være i landet da hun og pianisten Jakob Park for tre år siden startede et musikalsk samarbejde på tværs af atlanten. Dexter har her en unik mulighed for at sikre sig en koncert med en af de hotteste sangerinder i New York og med en klavertrio der tæller 3 erfarne og hippe jazzmusikere under ledelse af kapelmester, komponist og pianist Jakob Park, der har to anmelderroste soloalbums bag sig.

Mellem 1-7 september turnerer Nancy Harms & Jakob Park Trio i Danmark, Norge, Sverige og Østrig. Vi vil gerne tilbyde jer en eksklusiv koncert med en rising star sangerinde fra New York og en særdeles velspillende klavertrio. På sin nye plade arbejder Nancy Harms sammen med stortalentet fra USA, Aaron Parks, der til sommer vil husere som artist in residence for JazzDanmark.

Nancy Harms & Jakob Park Trio vil spille sange fra Nancy Harms nye album der har fået super anmeldelser fra begejstrede jazzanmeldere og albummet strøg da også ind som nr. 14 på CMJ Jazz Charts som toppes af Kenny Garret, Dave Holland, Chick Corea og Bill Frisell. Derudover vil kvartetten nyfortolke udvalgte standards i smukke arrangementer. Jakob Park Trio består af komponist, pianist og kapelmester Jakob Park, bassisten Morten Ankarfeldt og trommeslageren Janus Templeton.

"Harms’s voice has the power to light cigarettes and then make them smolder all night long." -
Dave Sumner, eMUSIC