x

Stu Larsen - Jam Days 2014 - Stu Larsen
Dexter
D. 26.06.2014 Kl. 21:00


I april spillede amerikanske Stu Larsen en udsolgt koncert på Ideal Bar, og til sommer kan de fans der ikke nåede at få set ham i København, opleve ham i de intime rammer på Jazzhus Dexter. Den 26. juni kl. 21 spiller Stu Larsen sin helt unikke version af folkmusik.


”Jeg skriver sange – og nogle gange synger jeg dem også” siger Stu om sig selv på Facebook. Heldigvis for alle der elsker nærværende, autentiske koncertoplevelser har han lovet at synge for Jam Days publikummet.
Stu Larsens musik er præget af at han for knapt fem år siden tog en beslutning om at stå af hverdagsræset, leve så simpelt han kunne og gribe de muligheder hans musik bragte med sig. Muligheder der altså bringer ham til Odense den 26. juni.


”Der er en tydelig poesi i Stu Larsens musik. Hans lydbillede er utrolig simpelt, hvilket er sindssygt svært at få til at fungere uden at forfalde til melankolske klichéer. Men Stu Larsen løser det på en meget umiddelbar og usentimental måde.” fortæller Jam Days formand Morten Østlund.