x

Come Together
Musikhuset Aarhus
D. 10.11.2014 Kl. 20:00

Gasværket skrev verdenshistorie i 2009, da de som de første fik rettighederne til The Beatles' samlede sangkatalog og skabte teaterkoncerten Come Together.

Forestillingen blev en kæmpesucces. Mere end 200 shows og godt 160.000 mennesker så den i København. I 2011 indviede teaterkoncerten Musikhusets nyrenoverede Store Sal med et brag. Nu får publikum i Musikhuset Aarhus igen chancen.

Come Together indeholder 30 af de allerbedste Beatles-sange, smukke, spetakulære kostumer og scenografi. Glæd jer til at opleve Mark Linn, Lotte Andersen, Louise Hart, Jimmy Jørgensen, Sara Grabow, Martin Greis og Mani Spinx på scenen sammen med et 6- mands band.


Nikolaj Cederholm har instrueret og konceptudviklet.De imponerende kostumer inspireret af Beatles' sang-univers er kreeret af Anja Vang Kragh og Brdr. Hellemann har arrangeret musikken.


"Risikoen for at træde forkert med så elskede sange har været stor. Men holdet bag Come Together formår at fortolke hver sang på den optimale måde - med lige dele nytænkning og respekt".
Gaffa5
GAFFA


"En ting er sikker: Beatles holder også til Gasværkets version".
EB5
Ekstra Bladet


"Mark Linn er i en klasse for sig som torch singer, Lotte Andersens har en vokal, der er sprød og skær, Annika Aakjærs kan slå over i en rå kant, der gør indtryk. Jimmy Jørgensen, Mani Spinx og Martin Greis kan rocke... Og Sara Grabow, dette lille menneske med den krystalklare, tonesikre stemme, er af en anden verden".
berling+aarh4
Berlingske Tidende

Arrangør: Musikhuset Aarhus