x

Djøf Med Løg(n)
Musikhuset Aarhus
D. 17.09.2014 Kl. 19:30

Med fire udsolgte forestillinger i foråret gentager vi successen, og inviterer Per Helge Sørensen til endnu en omgang DJØF MED LØG(N).


"Svedig djøffer kan snildt matche landets bedste komikere..." - Politiken


Hvor mange molboere skal der til for at skrue en elpære i en lampe?
Engang fik den slags historier danskerne til at knække sammen af grin. Nu kan molboerne imidlertid ånde lettet op. Et nyt comedy-show placerer en tikkende latterbombe under absurditeterne i det djøfiserede bureaukrati i toppen af danske virksomheder.

" Vi var naturligvis grundigt forberedt. Der var holdt formøder, der var skrevet indstillinger. Men vi vidste alle sammen, at til møder med Den Store Leder er al forberedelse forgæves. Når vi gik gennem døren til direktørkontoret, ville vi træde ind i en parallelverden, hvor al logik var sat ud af kraft. Hvor måneders analyser ville kuldsejle mod tilfældige indskydelser, som Den Store Leder havde fået i går aftes over havegrillen hos genboen."


Sådan lyder et lille uddrag fra fortællingen i DJØF MED LØG(N), hvor tidligere bureaukrat og nuværende komiker og prisvindende storyteller, Per Helge Sørensen, spidder det absurde, djøfiserede bureaukrati, som har bredt sig i toppen af stort set alle større, danske virksomheder og institutioner. Per Helge Sørensen har selv en fortid i store offentlige institutioner, både nede i organisationen og helt oppe i toppen, og han har set hvordan store afstande mellem top og bund kan få nærmest kafkaske konsekvenser.Varighed: 2 timer med pause


Arrangør: Musikhuset Aarhus