x
The Antlers

The Antlers
Vega
D. 06.10.2014 Kl. 21:00

THE ANTLERS SPILLER DANSKE KONCERTER

Hvad der startede som Peter Silberman’s soveværelseprojekt, har over de sidste år udviklet sig til et fuldbyrdet band, der især på deres 2 sidste studiealbums og en enkelt EP ikke har kunne sparke sig frem for kritikerroser fra både danske og internationale medier.

Og rosen fortsætter på den nye single og forløber for det kommende album Familiars. Den for The Antlers næsten opløftende sang Palace er af Revolt blevet kaldt for en ”endnu stærkere, vigtigere og smukkere sang end nogensinde før”.

Sidst bandet var i Danmark var i 2011, hvor de spillede i et komplet udsolgt Lille VEGA alt imens en massiv snestorm rasede udenfor. Om The Antlers liveshow har GAFFA sagt ”Gruppen har virkemidlerne på plads, […] hvilket bidrager til en yderligere cementering af The Antlers' plads som et af de mest seværdige bands inden for genren.”

Bandets 4. album Familiars udkommer på Anti- Records den 17. juni, og er dermed opfølgeren til den kritikerroste Burst Apart, som Pitchfork udnævnte til Best New Music og NPR kaldte "en delikat blanding af nåde og intensitet." I den forbindelse tager bandet på en turné, hvor de i Danmark vil spille 2 koncerter; en i København og en i Aarhus.